Welkom bij coffeeshop de pijp

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut od

Onze recensies

Goeie afhaalshop met een breed assortiment dat helaas wel vaak wisselt, net als de kwaliteit van de toppen die je meekrijgt. De ene keer krijg je kleine rest topjes, de andere keer één mooien dikken vetten top. Wiet en hasj worden ter plekke afgewogen. Personeel is erg vriendelijk. Ze hebben ook een breed aanbod aan edibles en je kan er is voldoende parkeergelegenheid.

Google

Altijd goeie service, heb je zaadjes, dan moet je terugkomen en compenseren ze het. Heb je grote takjes dan moet je direct terug en dan wegen ze het opnieuw, vriendelijke staff, standaard shop en kom der al een jaar

Google
Hier rijd ik een half uur naar toe withlove.
Wij hebben de headband en de pinekush gehad en waren keitevreden hier kom ik graag ook voor mijn man die wil hash dus neem ik de whitecoco hij is er altijd dol op ook de gebakken zijn van topkwaliteit ga zo door m’n man vond de hashjoints wel zwakk maar ben zelf nu wat resten van g13 aan het roken en moest ffen laten weten dat ik kippenvel ervaarden van de smaaksensation. Iloveyou guys.
 
Google

Topshop! moet in totaal 50km rijden maar het is het waard. Zeer vriendelijk personeel en kwalitatief goed. Overigens niet zo’n donker hok maar een frisse look.

Greenmeister

Goede wiet, vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer. Ik ben bij meerdere coffeeshops in Zwolle geweest, maar de pijp steekt er met kop en schouder bovenuit. Dit zie je ook terug in de hoeveelheid klanten, gelukkig is er genoeg personeel en hoef je nooit lang te wachten. Een aanrader!

Greenmeister

Super!! De Master Haze erg lekker van smaak en zeker boven verwachtingen. Dit is goed gespoelde cannabis die zeer uitstekend te vaporizen is zonder dat je een bijsmaak krijgt. De Stardawg verrast me ontzettend.. als ik de intens zoete lucht ruik uit het zakje doet dit me denken aan de California Strains uit Amsterdam!! Erg erg erg potent super veel terps!!!! Het personeel heeft me zeer vriendelijk geholpen zonder het gevoel te krijgen dat je moet kopen en opzouten. Erg sociaal en vakkundig!! Hebben mij echt een een vertrouwd gevoel geven en zal hier dan ook zeker vaak een uitstapje naar wagen!

Greenmeister

Hulp nodig bij stoppen met blowen?

Wil jij stoppen met blowen maar lukt het niet? Of heb je vragen omtrent cannabis gebruik? Neem dan contact op met een van de onderstaande organisaties. Ook mag je altijd bij ons langs komen in de shop, misschien kunnen wij jou ook helpen.